header-telefoonhoesjestore

Een olifant die je telefoon beschermt, onrealistisch? Echt niet! Sinds kort heb ik een beschermende olifant voor mij telefoon. En gelukkig maar, want zelf ben ik niet de meest handige persoon. In het verleden heb ik al verschillende telefoons versleten. 50% van de gevallen zijn gesneuveld door een mooie valpartij. Een beschermende olifant had dit kunnen voorkomen, maar helaas had ik deze in die tijd nog niet gevonden. Tot nu… Wil jij ook een olifant winnen die jouw telefoon beschermt? Of gewoon een hoesje winnen natuurlijk… Lees dan snel verder!

 

Al een tijdje was ik op zoek naar een hoesje voor mijn telefoon. Ik heb een Honor 6 en ik hoor je al denken: ‘Wat is dat dan…’. Honor is een dochtermerk van Huawei en omdat het niet het allerbekendste merk ooit is, is een goed hoesje vinden voor deze telefoon een opgave. Al helemaal als je ook nog een leuk hoesje wilt, en geen saaie zwarte. Toen ik benaderd werd door telefoonhoesjestore om een beschermhoesje voor de telefoon uit te kiezen, kwam dit dan ook erg goed uit. Zelf had ik nog geen goed hoesje voor mijn Honortje. De eerste gedachte die door me heen schoot was dan ook: super, maar hebben ze ook leuke en goede hoesjes voor mijn telefoon? Dus ik ging zoeken, gelukkig met succes want op de webshop had volop keus aan telefoonhoesjes. Mijn oog viel gelijk op deze.

telefoonhoesje

Want wat kan een telefoon nou beter beschermen dan een stevige olifant, gewikkeld om je telefoon? Niets, dus ik koos de olifant. Ik was al helemaal enthousiast door het design op het hoesje, maar zou dit hoesje ook doen wat hij beloofd? Is het hoesje de olifant waardig?

olifant-hoesje

Gelukkig is dat voor mij niet lastig om te testen, aangezien ik een behoorlijke klungel kan zijn. Mijn telefoon is in de tussentijd al een paar keer gevallen en… de olifant doet zijn werk! Het hoesje is gemaakt van een stevig materiaal en ik heb het idee dat deze niet zomaar stuk zal gaan. Met daarbij wat leuke extra’s, want in het hoesje kunnen ook pasjes gestoken worden én je kunt het hoesje als standaard gebruiken voor de telefoon. Een multifunctionele olifant dus.

telefoonhoesje-multi

Telefoonhoesjestore geeft een groot aanbod aan verschillende soorten hoesjes en is zeker de moeite waard om even te bekijken. Zo zijn er ook superleuke iPhone 7 hoesjes met veel verschillende designs.

 

WIN EEN BESCHERMENGEL VOOR JOUW TELEFOON!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de hoesjes? Dan heb ik goed nieuws, want je kunt zelf ook een telefoonhoesje naar keuze winnen! Wat moet je doen? Like Koffie Met Peper én telefoonhoesjestore.nl op Facebook en reageer op dit artikel (hierbij wel graag je e-mailadres invullen. Deze wordt niet weergeven bij de reacties). De winnaar maak ik over een maandje bekend. Succes!

Edit: Deze winactie is helaas voorbij. De winnaar is bekend gemaakt via Facebook. Beste winnaar, enjoy jouw nieuwe telefoonhoesje! 😉

 

Facebookyoutube

Written by Lisa ter Horst

Hoi! Ik ben Lisa en met veel plezier maak ik Koffie met Peper. Niet het pittige drankje, maar de leuke spicy blogs. Ik vind het geweldig om te schrijven en ik hoop dat jullie er plezier aan beleven om te lezen. Ik ben net begonnen met deze blog en ik...
Read more


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/koffie1q/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

7 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.