Header Mascha planner

Daar zijn we weer! En wel met een geheel nieuwe Mascha Planner review. Degene die mijn blog al langer kennen, weten dat ik Mascha Feokistova van Beautygloss volg. Ik heb in het verleden ook al haar Silky nepwimpers geprobeerd (lees de review hier). Degene die mij persoonlijk kennen weten dat ik in loveee ben met plannen. Combineer deze twee liefdes en je krijgt een hemelse planner. En mocht deze nou een paar dagen geleden uitgekomen zijn! YESSS!!!

 

Mascha planner 0 Mascha planner 1

Zoals hierboven te zien is, heb ik de kaft al helemaal onder gekliederd. Ik heb van de Mascha Planner een Lisa Planner gemaakt (een beetje persoonlijkheid mag wel toch) met natuurlijk Creatief Communicatiebureau C17 op de voorkant. Fun fact: C17 is het bedrijfje waar ik nog niet zo lang geleden mee gestart ben. Website checken is altijd aardig :). De sticker die onderaan geplakt is, zat bij de planner inbegrepen, samen met nog een gouden metallic sticker en een witte sticker met metallic hoekje.

 

Mascha planner 3 Mascha planner 3

In de kaft van de planner zit een mapje om papiertjes in te doen. Deze is al gevuld. Leuk leuk! Er zitten twee kaartjes in (‘Yay’ en ‘Thank you’), wat je daar precies mee moet doen weet ik ook niet. In de planner plakken of versturen denk ik. Verder zit er een klein notitieboekje in, altijd handig om iets in bij te houden en in de planner heb je deze altijd bij de hand. Tot slot zit er een stickervel in met sterretjes, bolletjes en hartjes. Waar deze voor zijn, wordt later duidelijk.

 

Mascha planner 5 Mascha planner 6

Hey! Daar is de witte sticker met het metallic hoekje. Het stickervel met de bolletjes, hartjes en sterretjes is, net als de labelstickers, goud metallic. Ik wordt er helemaal vrolijk van.

 

Mascha planner 7 Mascha planner 8

Dit is waar het allemaal om gaat: de inhoud van de planner. De planner begint met een maandplanning, waarin je één pagina per maand hebt. Dit is voor je algemene planning. Er is nog niets genummerd, dus je kunt de planner beginnen wanneer jij zelf wilt. Na de maandplanning komt er een weekplanning. Ook deze is niet genummerd en je kunt deze zelf op maand en datum indelen. Er zitten handige vakjes, welke je zelf in kunt delen. Ik heb de bovenste vakjes gebruikt om mijn afspraken in te noteren, het tweede vakje voor mijn to do lijstjes en het derde vakje voor de overige notities per dag. Rechts is ook een vak welke mogelijkheid geeft om de wekelijkse notities te noteren. Helemaal onderaan de pagina staan per dag tien bolletjes, welke je zelf een doel mag geven. Ik dacht eraan de mijne te gebruiken om mijn mood weer te geven: op schaal van 1 tot 10, hoe gelukkig was ik die dag. Mooi om later terug te zien en wie weet is er zelfs een patroon in te zien waar je iets van kunt leren. Het gouden stickervel met de bolletjes, sterretjes en hartjes kunnen gebruikt worden om de tien bolletjes onderaan de dag te vullen (er zijn bolletjes welke hier precies in passen) of ze kunnen worden gebruikt als to do puntjes. zoals ik ook heb gedaan in bovenstaande afbeelding.

Persoonlijk vind ik de maandplanning fijn om als gewone agenda te gebruiken, zodat ik de weekplanning kan gebruiken als echte planner.

Mascha planner 9 Mascha planner 10

De planner heeft na alle weken een paar vellen met leuke kleine stickertjes. Het beste van de stickers? Ze passen  P E R F E C T  in de vakjes! Een heerlijk iets voor de autist in ons. Op de linkerafbeelding is te zien hoe mooi de vlaggetjes bijvoorbeeld in de vakjes passen. Verder heb je ook stickers om het weekend of je vakantie te vieren, hartjes, andere kleine prullaria stickers en (ook niet onbelangrijk, aangezien de planner nog geen datums erin heeft staan) cijfertjes. Er is trouwens ook nog een stickervel met de maanden erop in de vorm van wolkjes, aangezien de maanden ook nog niet vast in de planner staan. Je kunt je planner dus lekker volplakken met de maanden, zoals ik ook gedaan heb. Vandaar dat de stickervel met de maanden niet gefotografeerd is. Die is al ver op 🙂

 

Mascha planner 11 Mascha planner 12

Maar dit is nog niet alles. Allereerst mijn excuses voor de witte vlakken in de stickervellen (iets minder fijn voor de autist in ons), ik was al meteen aan het plakken geslagen. Links zijn kleine balkjes te zien in allerlei verschillende kleuren. Deze kunnen bijvoorbeeld gebruik worden om een extra vlak te creëren in de planner of om een bepaald thema aan te geven in je planning. Je kunt bijvoorbeeld met jezelf afspreken dat de blauwe sticker voor school is en de paarse sticker voor vrije tijd. Omdat ze zo perfect in de vakjes passen, kunnen ze voor allerlei doeleinden worden gebruikt. De rechter stickers zijn eigenlijk dezelfde, maar dan staat er ‘to do’, ‘little things’, ‘to buy’, ‘birthday’ en ‘to go’ op. Leuk als je van lijstjes houdt (ik wordt niet voor niets Lisa Lijstje genoemd).

 

Mascha planner 14 Mascha planner 13

Nog een mooi close-up beeld van de stickers… Wauw.

 

We weten nu meer over de planner, maar wat is nu het uiteindelijke oordeel? Laat ik allereerst de plus- en minpunten even onder elkaar zetten.

+: De planner is overzichtelijk, heeft een ringband (zodat je hem opengeslagen kunt laten liggen), is fijn om mee te werken, is niet genummerd, heeft vakjes waar je veel kanten mee op kunt en van de stickers wordt je echt enorm blij. Het geeft een vrolijke, maar toch overzichtelijke weergave van jouw eigen planning waardoor je met goede zin je dag begint.

-: Ik zie altijd graag een harde kaft zodat de planner minder beschadigd in je tas. Ook mis ik een elastiek om de planner dicht te houden in de tas. Kortom, niet zo handig als je veel aan het reizen bent. Daarbij mis ik een boekenleggertje, welke je in de ringband kunt klikken. Echter kun je deze wel uit een oude Hema agenda halen, wat ik ook zeker ga doen.

 

Mascha planner 16 Mascha planner 2

Tot slot… Mijn uiteindelijke oordeel… *tromgeroffel* Ik ben helemaal happy met deze planner! Wat mij betreft had ik hem bijna zelf kunnen maken. Niet alleen is de planner overzichtelijk, praktisch en kun je hem indelen zoals je zelf wilt, maar door de stickertjes en de vrolijke kleurtjes wordt je er ook nog enorm gelukkig van. Vooral van de sterretjes als to do puntjes wordt ik erg blij. Het is alsof je weer een peuter bent die overal sticker op mag plakken. Maar dan wel netjes natuurlijk! 😉

Zoals je ziet heb ik de achterkant ondertussen ook al gepimpt. En hey: hier is de gouden labelsticker!

 

Tot zover mijn mening over de planner. Hij is voor € 24,95 te bestellen op bol.com. Niet goedkoop voor een agenda, maar je moet hierbij bedenken dat dit geen agenda is, maar een planner. Wat mij betreft een prima prijsje voor wat je krijgt.

 

Ga jij de planner ook bestellen of heb jij hem al binnen? Let me know in de reacties!

 

Enjoy je weekend! 😀

 

Mascha Planner Review

Facebookyoutube

Written by Lisa ter Horst

Hoi! Ik ben Lisa en met veel plezier maak ik Koffie met Peper. Niet het pittige drankje, maar de leuke spicy blogs. Ik vind het geweldig om te schrijven en ik hoop dat jullie er plezier aan beleven om te lezen. Ik ben net begonnen met deze blog en ik...
Read more


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/koffie1q/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 Comments

Faedyn

Ze heeft nu ook een paarse ik heb hem bestelt,kan niet wachten. Goede review

Reply
Lisa ter Horst

Bedankt voor je reactie! Inderdaad, met hardere kaft zelfs, scheelt weer. 😉 Veel plezier ervan!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.