DSC01199

Een gelukkig leven is als een heerlijk bakkie koffie met de ambitieuze spices van de peper.

 

Ik ben Lisa en ik ben op zoek naar zo’n gelukkig leven. En omdat de weg ernaartoe belangrijker is dan het uiteindelijke antwoord, heb ik besloten deze weg vast te leggen. En dat doe ik op deze site.

 

Voordat deze zoektocht begon was deze blog voor mij een plek om rond te rennen en vooral onzin te kramen, als het jonge kind dat ik was. Nu ga ik mijn onzin verpakken in deze zoektocht, als het iets-minder-jonge kind dat ik nu ben. Het leven is een zoektocht. Een zoektocht naar je passie, een zoektocht naar geluk, een zoektocht naar betekenis. En Koffie met Peper gaat daarin mijn soort van logboek zijn. Maar don’t worry: het zal zeker niet ten koste gaan van alle onzin.

 

Zoek je mee? 🙂

Tijdens het zoeken naar mijn passie ben ik één van mijn passies al aan het ontwikkelen: creatief ondernemen.

 

Benieuwd?

Bekijk mijn webshop Blue Frangipani (www.bluefrangipani.nl). Hier vind je notitieboekjes, dagboekjes, planners en to do boekjes die jouw wereld happy maken. Mijn wereld is er al happier mee geworden. 🙂

Bekijk ook mijn contentstudio Studio 95 (www.studio95.nl). Hier maak ik content voor consument en bedrijf die écht jouw kern naar buiten brengen. Want hey, content is the way you are. Denk aan websites, flyers, (visite)kaartjes (baby- of trouwkaartjes), online CV’s/portfolio’s, social media en alles wat je kunt bedenken.

 

 

Enjoy!

Koffie met Peper..

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/koffie1q/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405