Header Beautygloss Nepwimpers Silky

Mascha Feokistova is een beautyblogger en eigenaresse van de blog Beautygloss. Ze is een inspiratie voor mij op bloggebied en ik ben zelfs mede door haar begonnen met bloggen. Nu is ze in samenwerking gegaan met Eylure om nepwimpers te maken en die moest ik natuurlijk uitproberen! Ze heeft drie varianten: Silky, Pretty en Fluffy. Ze gaan van licht naar heftig. Omdat ik niet zo vaak gebruik maak van nepwimpers ben ik voor de Silky gegaan. Zie hier mijn ervaring!

 

Beautygloss Wimpers Verpakking Groetjes van Mascha

De verpakking is leuk, maar niet spectaculair. Enigszins kinderlijk door het roze. Er had zo Barbie of Hannah Montana op kunnen staan in plaats van Mascha. De handtekening op de zijkant vind ik wel leuk. Zo lijkt Mascha even de groetjes te doen.

 

Beautygloss Wimpers Verpakking Back Wimpers

Op de achterkant van het doosje zie je een plaatje met hoe de wimpers staan in close up. Heel handig, want zo zie je pas echt hoe de wimpers eruit zien en wat voor soort model het nou precies is. Onder deze foto staat in korte stappen afgebeeld hoe je de wimpers aanbrengt.

 

Als je de wimpers eruit haalt zie je dat er ook een klein flesje lijm bij zit. Wel essentieel bij nepwimpers, dus handig dat het erbij zit.

 

Dan kunnen we nu gaan testen…

 

Oog voor Oog na

Wauwie!! So pretty! (so silky?)

 

Het voegt zeker wat toe! Links zie je mijn blote billen oog en rechts mijn oog met de nepwimpers en op mijn onderste wimpers een likje mascara (zo vind ik het persoonlijk minder nep lijken). Het aanbrengen ging best gemakkelijk en ze zaten meteen goed. De wimpers lopen mooi over met mijn eigen wimpers.

 

Blote billen gezicht Gezicht met wimpers

Links weer zonder oog make-up en rechts met de wimpers op. Echt een verschil, en in positieve zin! Mijn wimpers zijn lang en vooral de verdeling van de haartjes vind ik erg mooi. Zoiets krijg je met mascara helaas nooit voor elkaar, althans ik niet! Mijn hele blik wordt er frisser van, love it.

 

Silky Happy life!

Mijn uiteindelijke mening kwam al wel naar voren geloof ik. Ik vind ze prachtig! Het zijn subtiele wimpers die je amper voelt zitten omdat ze zo licht zijn. Dat is echt een pluspunt, want ik kan me enorm aan nepwimpers irriteren. Ik ben ook fan van het feit dat ze zo subtiel zijn. Mijn vriend kwam langs en die snapte eerst niet dat het nepwimpers waren. Hij zag het zelfs niet, maar hey: boys will be boys

 

Al met al krijgen deze wimpers een dikke duim omhoog! Oh, en ze zijn ook nog te herbruiken! 😀 😀

 

 

Beautygloss Wimpers Silky | Review

Facebookyoutube

Written by Lisa ter Horst

Hoi! Ik ben Lisa en met veel plezier maak ik Koffie met Peper. Niet het pittige drankje, maar de leuke spicy blogs. Ik vind het geweldig om te schrijven en ik hoop dat jullie er plezier aan beleven om te lezen. Ik ben net begonnen met deze blog en ik...
Read more


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/koffie1q/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.