help-hoe-vier-ik-mijn-verjaardag

Jaja, vandaag word ik 21! 😀 Wereldwijd volwassen, en dat laten we natuurlijk niet voorbijgaan zonder een feestje. Maar hoe vier je dat… Stuur je een Mega Mindy uitnodigingskaartje naar iedereen met daarop: ‘Neem je zwembroek mee, maar ik vertel niet wat we gaan doen.’? Nee, die mooie tijden zijn helaas voorbij. Maar daar komen genoeg andere ideeën voor in de plaats! Welkom bij aflevering 1 van ‘Help, hoe vier ik mijn verjaardag’. In deze aflevering kom je erachter hoe jij je kinderfeestje tot een überfissa kunt brengen. En ja, de meeste party ideeën bevatten alcohol.

 

Allereerst moet je jezelf de volgende vraag stellen: vier je het groot of vier je het klein? Wil je dat er 3 mensen komen of wil je dat er 50 mensen komen? Hier lees je een aantal ideeën voor een grote party en voor een kleine.

 

Kleine party (2 tot 12 mensen)

 

  • De tapasavond

Een paar vriendinnen, eten en gezelligheid. Meer heb je niet nodig! Aan het eten van tapas ben je al snel een avondje kwijt. Een heeeel lekker avondje! En je mag jezelf volproppen, want jij bent jarig.

 

  • De (alcohol) proeverij

Een wijnproeverij, een bierproeverij, een cocktailproeverij… Je kunt het zo gek niet bedenken of je hebt er een proeverij van. Op een proeverij kun jij jezelf op een classy manier helemaal lam zuipen. Proost!

 

  • De filmparty

Wat vrienden, een biertje en een filmpje. Zo simpel kan het zijn!

 

  • De chatparty

Dit feestje vier je lekker thuis op de bank met wat wijntjes of biertjes erbij. Deze avond draait om de gezelligheid en lekker bijkletsen (voor jongens draait het waarschijnlijk om games of rare internetfilmpjes).

 

Grote party ( 8 tot X mensen)

 

  • De Project X party

De naam verklapt het al: dit is een feest waarbij iedereen welkom is en iedereen aanwezig is. Die vieze zwerver uit dat donkere steegje zal de tijd van zijn leven hebben hier. Drank is er maar zat, en zat zal je hier worden.

 

  • De lounge party

Op de lounge party kun je heerlijk chillen. Er staan banken, stoelen en iedereen is met elkaar aan het socializen. Een drankspelletje werkt goed bij dit soort feestjes.

 

  • De luxe party

Vaak hebben de mensen die dit feestje geven wat geld teveel, want zij huren daadwerkelijk een zaal of café af voor hun kinderfeestje. Dit feestje is dus net als uitgaan, maar dan ken je iedereen. Dit feestje staat voor lekker dansen en drinken.

 

  • De houseparty

Deze party lijkt misschien op een lounge party, maar dan zonder de lounge. Statafels zijn hierbij toegevoegd. Men kan kletsen, dansen en eventueel beerpongen of een andere leuke activiteit doen.

 

  • De Fissa met Lissa

Zelf kies ik eigenlijk altijd voor deze party, vandaar de naam Fissa met Lissa. Dit is een mix tussen de lounge party en de houseparty. Er is ruimte voor ‘loungen’ op banken, maar ook voor dansjes. Vaak is het ook binnen én buiten. Buiten met een lekker warm dekentje in deze tijd van het jaar.

 

Hoe vier jij je verjaardag? Let me know! 😀

 

Enjoy deze mooie dag <3 😉

Facebookyoutube

Written by Lisa ter Horst

Hoi! Ik ben Lisa en met veel plezier maak ik Koffie met Peper. Niet het pittige drankje, maar de leuke spicy blogs. Ik vind het geweldig om te schrijven en ik hoop dat jullie er plezier aan beleven om te lezen. Ik ben net begonnen met deze blog en ik...
Read more


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/koffie1q/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.