Hoe leuk zou het zijn als je heerlijk ontspannen in een blauw lichtgevend bad zat? Heel leuk. Vandaag review ik een bad lampje voor jullie.

Badlampje 600x450

Eigenlijk is het de bedoeling dat je twee bad lampjes gebruikt voor één badkuip. Wegens gebrek aan een tweede heb ik het dus met één bad lampje gedaan. Des te spannender om te kijken of het werkt natuurlijk!

Badlampje Kleuren Badlampje Duck

Het lampje verandert constant van kleur. Er zitten twee knopjes op waardoor je een bepaalde kleur vast kunt houden of kunt skippen naar de volgende kleur.

Ik heb het bad vol laten lopen met water en het lampje zit op z’n plek. Tijd om het licht uit te doen en te kijken of er wat van te zien is (onze bad eend is ook zeer benieuwd).

Badlampje blauw Badlampje wit Badlampje rood 2

Er is al gelijk te zien dat de blauwe kleur het een stuk beter doet dan de rest. De blauwe kleur is over heel het water te zien, terwijl de andere kleuren wel licht geven maar het geheel niet één kleur maken.

Badlampje blauw2 Badlampje rood

Misschien ligt het aan de plek waar ik de lamp plaats, dacht ik. Maar nee. Hoewel de rode kleur het hier wel beter doet dan op de vorige plek is er verder weinig verschil te merken. Daarbij is het zo dat deze plek enorm irritant is als je languit in bad ligt: je voeten raken constant de lamp, en zo zie je natuurlijk ook niets meer van de lamp.

Badlampje Badlampje blauw

Mijn conclusie: als je blauw lichtgevend water wilt is dit jouw ding. Een lamp is voor een normaal bad op zich genoeg, maar twee lampen geven misschien wel een mooier effect. Als je verschillende kleuren in je bad wilt is één lamp niet genoeg. Koop er dan twee of vul je bad met honderd verschillende kleuren bad lampjes. Wanneer je besluit dit laatste te doen zou ik graag een foto willen ontvangen. 🙂

Zelf heb ik mijn bad lampje voor een paar euro in een leuk prullenwinkeltje gekocht. Ze zijn ook op internet te vinden voor tussen de € 3,- en € 8,-.

Facebookyoutube

Written by Lisa ter Horst

Hoi! Ik ben Lisa en met veel plezier maak ik Koffie met Peper. Niet het pittige drankje, maar de leuke spicy blogs. Ik vind het geweldig om te schrijven en ik hoop dat jullie er plezier aan beleven om te lezen. Ik ben net begonnen met deze blog en ik...
Read more

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.