Of je nou gaat shoppen, naar familie gaat, bij iemand gaat chillen of naar een feest gaat: je hebt geen vervelend gedoe meer met tussendoor omkleden. Jij gaat voor comfy & casual de hele dag lang!

Party Outfit 2 Party Outfit

Zo simpel kan het zijn: een t-shirt, een broek en sneakers. Super comfortabel en voor veel gelegenheden geschikt. Je komt ‘s ochtends je bed uit, zoek je één keer je outfit bij elkaar en de rest van de dag ben je klaar!

Eagle Feather

Kies een t-shirt die lekker zit. Houd wel rekening met je bezigheden: een shirt met roze hartjes is leuk wanneer je je nichtje gaat op zoeken, maar minder leuk voor een feest. Pak een leuke print die bij alles past en waar jij je fijn bij voelt!

Tas Clutch

Natuurlijk moet je ook je spulletjes ergens in kwijt kunnen. Een schoudertasje is altijd makkelijk als je niet al te veel mee moet nemen. Een clutch doet het ook erg goed, alleen wordt ik er persoonlijk altijd helemaal gestoord van dat ik die altijd vast moet houden. Wat dus perfect is voor deze All day outfit: een clutch met een schouderbandje! Wanneer de party begint kun je de schouderband eraf halen en in de clutch doen en de rest van de dag kun je hem gewoon als schoudertas gebruiken. Ideaal toch?

Ring Riem

Als je een simpele outfit hebt vallen je accessoires extra op. Zorg er dus voor dat je wat leuks hebt om te laten zien. Een mooie riem, een grote ring of een statement armband kunnen je eigen draai aan je outfit geven.

Wat voor accessoires zou jij toevoegen aan deze comfy & casual outfit?

 

Facebookyoutube

Written by Lisa ter Horst

Hoi! Ik ben Lisa en met veel plezier maak ik Koffie met Peper. Niet het pittige drankje, maar de leuke spicy blogs. Ik vind het geweldig om te schrijven en ik hoop dat jullie er plezier aan beleven om te lezen. Ik ben net begonnen met deze blog en ik...
Read more

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.