koffie-met-peper-is-back

Is Koffie Met Peper gestopt?

 

Is Koffie Met Peper ziek?

 

Waar blijft Koffie Met Peper???

 

Deze vragen bleven lang onbeantwoord, maar eindelijk zijn hier de lang verwachte antwoorden. Ja, je leest het goed: je kunt weer met een gerust hart verder met je leven. Koffie Met Peper is namelijk niet gestopt (woehoee! 😀 ), Koffie Met Peper was gewoon erg druk met haar eigen leventje (studie, 2 baantjes, vriendje etc.). Het leventje was echter niet compleet zonder blog, dus we pakken het gewoon weer lekker op.

 

Maar dat is nog niet alles…:

Aangezien iedereen wel eens een inspiratieloze dag heeft wil ik de blog ook wat persoonlijker maken. Zo kan ik op de inspiratieloze dagen lekker blijven lullen op mijn laptopje, zonder eerst een uur over een onderwerp na te hoeven denken.

 

Voor nu komen er misschien nog niet zoveel posts als dat je gewend was, maar sowieso meer dan de laatste paar maanden (met alleen deze ene post is het al meer 😛 ).

…En wie weet wordt het in de toekomst alleen maar meer! 😮

 

ENJOY <3

 

OHJA! Als je mijn studie wilt steunen door even een enquête in te vullen over blogs en vlogs, dan kan dat door op de volgende link te klikken: https://goo.gl/forms/IE7hXb02I3lf0YWo1 Ik zal je eeuwig dankbaar zijn! 😀 <3 (and… free karma!)

 

Update | Is Koffie Met Peper terug??

Facebookyoutube

Written by Lisa ter Horst

Hoi! Ik ben Lisa en met veel plezier maak ik Koffie met Peper. Niet het pittige drankje, maar de leuke spicy blogs. Ik vind het geweldig om te schrijven en ik hoop dat jullie er plezier aan beleven om te lezen. Ik ben net begonnen met deze blog en ik...
Read more

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.