Fashion Trends Zomer 2016

Eindelijk laat ook het weer merken dat de zomer eraan komt. Dat betekent een nieuwe zomergarderobe! Maar voordat je die gaat shoppen moet je je wel bewust zijn van de nieuwste trends. Daarom zie je hier de 7 grootste fashion trends van zomer 2016 op een rij!

 

De sexy schouder

Een persoonlijk favoriet! Deze zomer mag je je schouders lekker bij bruinen want de blote schouder is een ding dit seizoen. Een hapje zonder stof of helemaal off-shoulder, het is allemaal hip.

De sexy schouder 1 De sexy schouder 2

 

De kapotte jeans

Deze trend zien we overal op straat en heeft voor én tegenhangers. Als je weet voor welke gelegenheid je deze broek aan kan vind ik het helemaal leuk! Lekker stoer met een snuifje sexy.

De kapotte jeans 1 De kapotte jeans 2

 

See through

De trends zijn sexy deze zomer! De doorkijkshirtjes zijn namelijk helemaal in. Leuk voor op festivals op of het strand. En….. minder warm! 🙂

See Through 2 See Through 1

 

Het korte jack

Het lekkere weer mag zich nu dan wel laten zien, maar je weet het maar nooit: een jackje meenemen is altijd verstandig. Een hippe bomberjack of een stoer leren jasje: het kan allemaal, zolang het maar kort is!

Het korte jack 2 Het korte jack 1

 

De lingerie jurkjes

Wéér een sexy trend… De mannen boffen deze zomer! Deze zomer zullen er genoeg dames te zien zijn in leuke lingerie-achtige jurkjes met spaghettibandjes.

Lingerie jurkje 1 Lingerie jurkje 2

 

Baby blauw en baby roze

Pastelkleuren komen vaak terug en deze zomer springen deze schattige babykleurtjes er vooral uit. Baby blauw en baby roze! Aaahhw…

Baby blauw roze 2 Baby blauw roze 1

 

 

De Spaanse stijl

Last but not least: de Spaanse trend. Typisch zijn de ruches en de romantisch rode kleur gecombineerd met zwart. Leuk voor een mooie opvallende jurk.

Spaanse trend 1 Spaanse trend 2

 

 

En… welke trends ga jij gebruiken deze zomer?

 

 

Facebookyoutube

Written by Lisa ter Horst

Hoi! Ik ben Lisa en met veel plezier maak ik Koffie met Peper. Niet het pittige drankje, maar de leuke spicy blogs. Ik vind het geweldig om te schrijven en ik hoop dat jullie er plezier aan beleven om te lezen. Ik ben net begonnen met deze blog en ik...
Read more


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/koffie1q/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.