Bananen Pancake Header 2

Gezonde pancakes die super makkelijk te maken zijn én super lekker? Ja, het is mogelijk! Maak samen met mij bananen pancakes. Het zoeken naar het ideale ontbijt, lunch of tussendoortje is voorbij!

Ingerdiënts

De ingrediënten die je nodig hebt? 2 eieren en 1 banaan. Makkelijker kan bijna niet!

Ei Eieren

Om te beginnen doe je de twee eieren in een maatbeker of mix kom (zolang je erin kan mixen is het goed).

Banaan Ei en banaan

Snij dan een banaan in stukjes en voeg deze ook toe aan de mix beker/kom.

Mixer Ei en banaan mix

Vervolgens is het tijd om, wat een verassing, de boel te mixen! Dit hoeft niet lang te zijn. Als het er een beetje uitziet als op het plaatje hierboven en er geen stukjes banaan meer in drijven is het helemaal goed. Hier kun je eventueel nog kaneel of zout aan toevoegen. Zelf vind ik een snufje zout heerlijk. Nu heb je je beslag klaar voor de bananen pancakes!

Pancakes Pancake

Tijd om de pancakes te bakken! Je kunt natuurlijk één grote pannenkoek bakken, maar ik vond het leuker om er allemaal kleintjes van te maken.

Banana PancakesBananen Pancakes af

En dan zijn ze klaar! Hoe makkelijk is dat? Lekker om nog wat poedersuiker op te doen, maar zonder is natuurlijk écht gezond.

Ik heb met 2 eieren en 1 banaan ongeveer 12 pancakes gemaakt. Als je er meer wilt maken (of dikkere, of grotere) kun je dezelfde verhoudingen toepassen.

 

Veel kookplezier! 🙂

 

Facebookyoutube

Written by Lisa ter Horst

Hoi! Ik ben Lisa en met veel plezier maak ik Koffie met Peper. Niet het pittige drankje, maar de leuke spicy blogs. Ik vind het geweldig om te schrijven en ik hoop dat jullie er plezier aan beleven om te lezen. Ik ben net begonnen met deze blog en ik...
Read more

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.