Cadeautips 600

De een viert Sinterklaas, de ander kerst en tegenwoordig is er ook nog Sinterkerst. En dan heb je ook nog allemaal verschillende types die verschillende cadeautjes willen. Om een burn-out voor de Sinterklazen en Kerstmannen te voorkomen help ik ze een handje. In deze blog lees je cadeautips voor 7 type mensen.

 

Iemand waarmee je je Starbucks koffie zou delen

Het is duidelijk je veel om deze persoon geeft, daarom geef je hem of haar iets heel speciaals. Als je iets weet wat hij of zij graag wilt hebben ben je snel klaar en zo niet: stel under cover vragen (‘Wat ik nou toch heb gezien bij de Kruidvat. Wat vind jij daarvan?’). Wat je ook kunt doen is iets leuks voor jullie samen geven. Denk aan een dagje Dierentuin, een Wellness centrum of een pretpark. Is je budget gelimiteerd? Lievelingseten doet het ook vaak goed (met 5 bakken Ben&Jerry’s ijs maak je sommigen heel blij) of iets leuks waar je het samen nog over hebt gehad. Je kunt ook een pakketje samenstellen met lekker eten en leuke cadeautjes.

 

Iemand waar je je Starbucks koffie overheen zou gooien

Dit is waarschijnlijk iemand waar je wat minder om geeft. Helemaal niet erg, want voor dit type mens zijn de cadeautjes nog het leukst. Als eerste stap moet je nadenken over de wensen van deze persoon. Is het absoluut geen dierenmens? Koop een vis. Vervolgens pak je het op een zo leuk mogelijke manier in waardoor de persoon in kwestie zoveel mogelijk onder de smurrie zit. Tip van de dag: houd het wel vriendelijk en gezellig.

 

Iemand die 24/7 Goofy lijkt na te doen

Deze persoon houdt van een grapje en kan ook wel tegen een grapje. Het inpakken met smurrie kan bij deze persoon dus ook wel goed uitpakken (badum tss). Cadeautjes die je kunt geven zijn bijvoorbeeld een lolbroek of het algemeen bekende scheetkussen. Met een beetje zoeken kun je ook voor iets meer bijzonders gaan: bijvoorbeeld een leuke kerstdrol (JA, die zijn er echt: de Christmas Turd. Een soort afgezaagde mr. Hankey).

 

Iemand die je helemaal niet kent

Je hebt wel eens dat je als Sinterklaas of Kerstman iemand bij surprise hebt getrokken die je helemaal niet kent. Dit is een vervelende situatie, maar er is één oplossing die altijd werkt: de cadeaubon. Als je een cadeaubon toch te onpersoonlijk vind (hoe onpersoonlijk kan het zijn als je iemand niet kent), kun je ook simpele gift sets kopen met een geurtje en een douchegel. Meestal weet je toch wel of de persoon een man of een vrouw is. Veel persoonlijker dan dit wordt het bij dit type mens vaak niet.

 

Iemand die met zijn hoofd in de ballenbak leeft

Dit type mens is nog helemaal kind. Sommigen zijn ook lichamelijk kind en sommigen alleen geestelijk. Leuke cadeaus voor dit type zijn bijvoorbeeld bordspelletjes, computerspelletjes, een Frozen lunchbox, poppen, Lego en autootjes. Veel mannen vallen onder deze categorie.

 

Iemand die liever een sixpack drinkt dan er een traint

Voor dit type mens is er maar één goed cadeau: De Pizzaburger. Met een sixpack bier natuurlijk.

 

Iemand met een liefde voor spiegels

Dit type mens heb je in veel vrouwelijke, maar ook in een aantal mannelijke versies. Eén cadeau werkt altijd: een spiegel. Maar je kunt ook verder kijken dan dat. Voor vrouwen van dit type doet make-up het vaak goed, maar ook een nagellakje wordt vaak gewaardeerd. Aangezien de meeste mannen geen make-up of nagellak dragen kun je hun een pot gel geven. Bij beide geslachten doet een geurtje het ook goed.

 

Ik hoop bij deze alle Sinterklazen en Kerstmannen (en niet te vergeten pieten en elfen) een beetje geholpen te hebben met hun zoektocht naar alle cadeautjes.

Facebookyoutube

Written by Lisa ter Horst

Hoi! Ik ben Lisa en met veel plezier maak ik Koffie met Peper. Niet het pittige drankje, maar de leuke spicy blogs. Ik vind het geweldig om te schrijven en ik hoop dat jullie er plezier aan beleven om te lezen. Ik ben net begonnen met deze blog en ik...
Read more

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.