halloween-puns

Niet alleen bloggen is een grote passie van mij, maar mijn misschien nóg grotere passie is de pun (ofwel: slechte woordgrapjes, ofwel: Lisa humor). Mijn omgeving zegt mij altijd deze liefde voor puns te verstoppen, om de pun verslaving diep in me weg te stoppen. Maar nu het bijna Halloween is kunnen we onze slechte eigenschappen niet meer onderdrukken… Daarom hier een blog volledig gewijd aan de puns: 8 angstaanjagend slechte Halloween puns, in de vorm van HALLOWEEN KOSTUUMS!!! 😀

 

I could go for some gingerbread, man…

popsugar

You’re my…

elite-daily-2

Met deze dude weet je in ieder geval wat je te wachten staat.

elite-daliy-3

You are not killing my cereal!

cosmopolitan

A Ceiling Fan!!! Haha… (het duurde even voordat ik hem snapte)

elite-daily

He’s a real Chick Magnet!

popsugar-2

If life gives you lemons… 

enhanced-buzz-19794-1442419669-5

Old, but gold… (ehm, more like iron)

brit-plus-co

Heerlijk om dit even uit mijn systeem te krijgen. Sorry omgeving, maar ik kon het niet langer onderdrukken.

 

Enjoy jouw Halloween! <3

5002181c1ff69ed72ba36d090a4dedf3

Facebookyoutube

Written by Lisa ter Horst

Hoi! Ik ben Lisa en met veel plezier maak ik Koffie met Peper. Niet het pittige drankje, maar de leuke spicy blogs. Ik vind het geweldig om te schrijven en ik hoop dat jullie er plezier aan beleven om te lezen. Ik ben net begonnen met deze blog en ik...
Read more


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/koffie1q/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.