Header

Nog een paar dagen en dan gaan we weer een nieuw jaar in! In het aller eerste moment van 2016 wil je er natuurlijk wel mooi uitzien. No worries! Vandaag een Full Look Oud & Nieuw. Misschien een look voor jou of een mooie manier om inspiratie op te doen!

 

Make-up

Met oud & nieuw kun je allerlei kanten op: smokey eyes, glanzend glitterend, fel gekleurd en au naturel kan natuurlijk ook. Hoe wil jij het nieuwe jaar in? Met een mooie highlighter, een subtiel glanzende lippenstift en een licht glitterende oogschaduw creëerde ik een mix tussen naturel en glitterend. Een wing met een oogpotloodje en wat mascara om het af te maken. Niet al te opvallend, maar wel mooi!

Make Up Beauty

Nagels

Speciaal voor de jaarwisseling: oud & nieuw nagels. Op een feestdag als deze zijn de glitters ook uitgenodigd! Dat zal mijn bed ook weten, waarop ik deze nagels heb gecreëerd. Op de zwarte kleur heb ik een laagje matte topcoat gedaan. Om de nagels helemaal in het teken van 2016 te zetten heb ik met een nagelstokje van Essence het nieuwe jaar op mijn ringvinger geschreven. Als dat geen schitterende jaarwisseling wordt weet ik het ook niet meer!

Nagellak Nagels

Haar & Outfit

Een krullend oud & nieuw is altijd erg populair. Lekker wat mousse erin voor een mooie textuur en een serumpje voor glanzende puntjes. Na het krullen van mijn haar heb ik een pluk haar naar achteren gespeld. Done!

Mijn outfit bestaat uit een simpel zwart jurkje met pumps. Doet het altijd goed! Combineer met accessoires zoals een mooi horloge, een blinkende armband of een leuke ketting. Die komen extra goed naar voren met deze outfit.

Haar Outfit

 

Een hele fijne jaarwisseling!! 🙂

 

Vuurwerk

 

Facebookyoutube

Written by Lisa ter Horst

Hoi! Ik ben Lisa en met veel plezier maak ik Koffie met Peper. Niet het pittige drankje, maar de leuke spicy blogs. Ik vind het geweldig om te schrijven en ik hoop dat jullie er plezier aan beleven om te lezen. Ik ben net begonnen met deze blog en ik...
Read more

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.