Haartrends Header

Dames opgelet: dit zijn de 5 haartrends van 2016! Ik moet zeggen dat er aardig wat leuke dingen tussen zitten. Zoek je iets nieuws of wil je de laatste trends volgen? Lees dan snel verder!

 

1.Natuurlijke uitgroei

Natuurlijke uitgroei is helemaal een ding dit jaar. Lekker handig: hoef je je haar minder vaak te kleuren! 🙂 Het is een soort ombré, wat we vorig jaar erg veel zagen, maar dan aan de bovenkant. Let wel op dat het niet alleen uitgroei is, maar dat er ook wat highlights tussen zitten. Die zorgen ervoor dat het geheel beter overloopt.

Uitgroei Uitgroei 2

2.Schuine scheiding

Vorig jaar werd de scheiding veel in het midden gedragen en dit jaar verhuist die terug naar de zijkanten. Links of rechts, kort of lang haar: zolang je maar een zijscheiding hebt! Voor deze scheiding geldt: hoe schuiner, hoe beter.

Schuine Scheiding Schuine Scheiding 2

3.Natuurlijke golven

We hadden al natuurlijke uitgroei en nu komen er nog natuurlijke golven bij. Back to nature, zou ik zeggen! Sommige gelukkigen onder ons hebben deze zachte krulletjes al van zichzelf, maar zo niet dan is dat ook geen probleem. Ze zijn namelijk makkelijk zelf te maken! Dat doe je door wat textuurspray of mousse in je haar te doen, vervolgens vlechtjes te maken en die even later weer uit te doen.

Natuurlijke golven 2 Natuurlijke golven

4.Lage staart

Ideaal voor een bad hair day: een lage staart. Simpel om te maken en een grote trend dit jaar! Een staart of een knot: het maakt niet uit, zolang het maar laag hangt. De lage staart is ook goed te combineren met een schuine scheiding. Dubbel zo trendy!

Lage Staart Lage Staart 2

5.(Lange) boblijn

Tot slot hebben we de boblijn nog. Vooral de lange boblijn is een ding in 2016 en het mag lekker messy! Zo passen de natuurlijke golven leuk bij deze trend. Een lange pony en/of een ombré effect doen het ook goed bij dit kapsel.

Boblijn 2 Boblijn

 

Welke trend zou jij wel willen proberen?

Facebookyoutube

Written by Lisa ter Horst

Hoi! Ik ben Lisa en met veel plezier maak ik Koffie met Peper. Niet het pittige drankje, maar de leuke spicy blogs. Ik vind het geweldig om te schrijven en ik hoop dat jullie er plezier aan beleven om te lezen. Ik ben net begonnen met deze blog en ik...
Read more

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.