van-bloggen-naar-vloggen-kmp

Het afgelopen half jaar heb ik onderzocht of de vlog de blog gaat vervangen, als opdracht voor school (Van Bloggen Naar Vloggen). Vanaf vandaag deel ik 2 weken lang kennis met jullie via blogs, vlogs en social media! Mijn dank is zeer groot als ook jij deze 2 weken actief mee wilt doen. Allemaal goede karma komt jouw kant op! šŸ™‚

Check de website Van Bloggen Naar Vloggen: https://vanbloggennaarvloggen.jimdo.com/. Hierop staat mijn hele onderzoek geschreven in een soort online paper, in blogvorm. In de vlogs die ik online ga plaatsen, vind je dezelfde informatie, maar dan in video vorm. Voor ieder wat wils dus! Verder kun je de komende 2 weken ook meedoen aan product prijsvragen op Ā Facebook, dus houd de Facebook pagina van Koffie Met Peper in de gaten!

Facebookyoutube

Written by Lisa ter Horst

Hoi! Ik ben Lisa en met veel plezier maak ik Koffie met Peper. Niet het pittige drankje, maar de leuke spicy blogs. Ik vind het geweldig om te schrijven en ik hoop dat jullie er plezier aan beleven om te lezen. Ik ben net begonnen met deze blog en ik...
Read more

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.