Done2

Iedereen vindt nail art prachtig. Men koopt nep nagels, neemt een dure manicure of laat gel nagels zetten. Dat is allemaal heel leuk, maar het is nóg leuker (en goedkoper) als je het zelf kan doen!

In deze nail art tutorial leer je een randje te zetten met stipjes en een ‘bloemetje’ (dat moest het uiteindelijk worden, maar je mag het ook zien als een sterretje of een klodder wit met een beetje goud).

Potjes Basis

De kleuren die ik heb gebruikt zijn lichtroze, donkerblauw, zilver, wit en goud glitter. Je kunt deze kleuren gebruiken, maar alle kleurencombinaties zijn mogelijk. Leef je uit zou ik zeggen!

Voor de basis heb ik een lichtroze kleur gebruikt. Je kunt ook voor een transparante basis kiezen, maar ik vond een roze glans toch wat mooier.

Blauw randje Stipjes

Als de basis is opgedroogd is het tijd voor het randje. Ik heb hiervoor gewoon het kwastje gebruikt uit het donkerblauwe nagellak potje. Een tip van mij: doe dit niet als je niks hebt gegeten of een tekort aan koffie hebt. Trillende handen helpen niet zo.

Als je het randje hebt gezet en het is opgedroogd is het de bedoeling dat je langs het randje stipjes gaat zetten. Hiervoor heb ik een nagellak kwastje van Essence gebruikt, maar je kunt ook een satéprikker gebruiken. Dat deed ik eerst ook altijd en het werkt echt net zo goed. De stipjes heb ik gezet met een zilveren kleur. Pas wel op dat er niet teveel nagellak op je kwast/satéprikker zit, de stipjes moeten klein blijven.

Ster Bloem

Wanneer de stipjes ook droog zijn kun je beginnen met het ‘bloemetje’ (of sterretje, of klodder wit met beetje gouden glitters). Dit doe je door 5 stipjes te zetten in de vorm van een bloem. Daarna koppel je de stipjes aan elkaar door er met het kwastje/satéprikker een beetje doorheen te roeren. Als het een beetje lijkt op een ster/bloem/klodder wit moet je het weer laten drogen.

Vervolgens pak je een andere kleur, in mijn geval gouden glitters, en zet je een stip in het midden van de witte klodder. Deze stip kun je met de kwast of satéprikker uitvegen en je bent klaar! Nog een mooie topcoat om het geheel langer te laten zitten en je hebt prachtige nagels. Geen manicure of neppe gel nagels meer voor jou!

Done

How To: Nail Art

Facebookyoutube

Written by Lisa ter Horst

Hoi! Ik ben Lisa en met veel plezier maak ik Koffie met Peper. Niet het pittige drankje, maar de leuke spicy blogs. Ik vind het geweldig om te schrijven en ik hoop dat jullie er plezier aan beleven om te lezen. Ik ben net begonnen met deze blog en ik...
Read more

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.