Van Bloggen Naar Vloggen Vlog 4 KMP

Het afgelopen half jaar heb ik onderzocht of de vlog de blog gaat vervangen, als opdracht voor school (Van Bloggen Naar Vloggen). 2 weken lang heb ik kennis met jullie gedeeld via blogs, vlogs en social media! Mijn dank is zeer groot als ook jij deze 2 weken actief mee hebt gedaan. In deze laatste vlog zie je wat ik heb gehad aan jouw deelname en wat mijn inzichten zijn over de on- en offline kennisdelingen.

 

Check de website Van Bloggen Naar Vloggen: https://vanbloggennaarvloggen.jimdo.com/. Hierop staat mijn hele onderzoek geschreven in een soort online paper, in blogvorm. In de vlogs die ik online ga plaatsen, vind je dezelfde informatie, maar dan in video vorm. Voor ieder wat wils dus!

Facebookyoutube

Written by Lisa ter Horst

Hoi! Ik ben Lisa en met veel plezier maak ik Koffie met Peper. Niet het pittige drankje, maar de leuke spicy blogs. Ik vind het geweldig om te schrijven en ik hoop dat jullie er plezier aan beleven om te lezen. Ik ben net begonnen met deze blog en ik...
Read more

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.