DSC01199

Hoi en welkom op Koffie met Peper!

 

Even voorstellen: ik ben Lisa en ik hou ervan om te schrijven, ik hou ervan om te fotograferen en te bewerken en ik vind het leuk om met websites bezig te zijn. En zo ontstond deze blog: Koffie met Peper. Een blog met artikelen over lifestyle, food, filosofie, fashion, beauty en nog veel meer!

 

Koffie Met Peper was een uitdagend project voor mij om mijn leventje nóg voller en leuker te maken. Deze pittige lifestyle blog heeft verschillende samenwerkingen mogen zien en is van lege website uitgegroeid tot een volle blog met verschillende content: van persoonlijk verhaal, geschreven uit de frustratie van het fietsen door de regen, tot reviews over planners en nepwimpers.

 

Nu, een aantal jaren later, kun je zo nu en dan nog een post verwachten, maar ben ik persoonlijk uitgegroeid tot een ondernemend vrouwtje. Benieuwd? Bekijk mijn webshop Blue Frangipani (www.bluefrangipani.nl). Hier vind je notitieboekjes, dagboekjes, planners en to do boekjes die jouw wereld happy maken. Mijn wereld is er al happier mee geworden. 🙂

 

Wat gebeurt er nu met Koffie Met Peper?

Koffie Met Peper is mijn pareltje en het medium waarmee ik ben uitgegroeid tot wie ik nu ben. Yep, genoeg sentimentele waarde om die paar euro voor de domeinnaam te blijven betalen. En wie weet… komt Koffie Met Peper terug…?

 

Enjoy!

Koffie met Peper..

Lekker als koffie, pittig als peper.